Home


El torneig de futbol infantil de les filaes que organitza l'Associació de Festes de Moros i Cristians de Sant Blai amb motiu del seu panellet es farà enguany el 18 i 19 de juny, al camp de futbol municipal. Dissabte es jugarà la fase prèvia i diumenge, les semifinals i finals. Podran participar en el torneig tots els xiquets nascuts entre l'1 de gener de 2005 i el 31 de desembre de 2011. Així que... pares i mares, animeu als vostres fills i filles a jugar!

Per a poder participar, haureu d'indicar el nom i cognoms i la data de naixement dels nanos mitjançant qualsevol dels mitjans de comunicació que té establits la Filà: whatsapp, contacte telefònic o verbal amb qualsevol membre de la Junta, o directament amb Pablo Francés, el nostre míster... el nostre Kurdo.
 Recordem també que el pare o la mare del xiquet que jugue, haurà de signar prèviament una autorització consentint la participació dels seus fills en el torneig. I com tots els anys, no s'oblideu que ixe dissabte 18 hi haurà dinar per als participants.

Vos animem a que acudiu al camp a animar al nostre equip, que tan a prop va estar l'any passat d'aconseguir guanyar el torneig. Amunt Moros Vells!!!

futbol-2015-2

 

cartellet-presentacio

El proper 3 d'octubre a les 8 de la vesprada, al maset de la filà es presentarà un document inèdit sobre la fundació de la comparsa de Moros Vells de Bocairent. La presentació corre a càrrec de Josep Vicent Ferre Domínguez, autor del treball d'investigació històrica, i alcalde de Bocairent.

L'acte está obert a totes persones a qui els resulte interessant, a més dels membres de la filà.

 

De nou intentem recuperar una tradició dels Moros Vells que ja fa anys que va quedar en desús: el BALL DEL MORO. Qui tinga interés en participar, al maset s'ha penjat un full per a inscriure's i també es podeu apuntar a través de l' Aquesta adre√ßa de correu electr√≤nic est√† protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la .

ball-del-moro1986 3

 

L'equip format pels xiquets i xiquetes de la filà de Moros Vells ha quedat subcampió del campionat de futbol del panellet de l'associació de festes. Enguany la novetat ha estat el canvi d'ubicació: del camp de terra del patronat s'ha passat al camp municipal de gespa artificial, un canvi que els jugadors han agrait. La junta de festes també ha canviat les dates de cel·lebració i ho va adelantar al 27 i 28 de juny amb la bona intenció d'intentar paliar la calor sufocant de meitat de juliol. Però el canvi no ha servit de massa ja que una ola de calor amb la que no comptaven ha fet pujar els termòmetres fins els 35 graus.

Dissabte els moros vells guanyaren a l'equip de granaders-estudiants i perderen contra els mosqueters, i es classificaren per a les semifinals de diumenge. A les 9 del matí es jugaren simultàniamente les dos semifinals: moros vells contra suavos i mosqueters contra marrocs, passant a la final el nostre equip i els marrocs. 

La final va acabar amb un empat a dos gols i el guanyador va haver de decidir-se en els penals. Els marrocs s'adelantaren en el tanteig i l'arbitre va donar com a vencedor als marrocs, que ho van començar a celebrar. Però hi faltava per tirar un últim penal per part dels marrocs i els moros vells ho van reclamar. Així que es va reprendre el llançament del penals. Si marcaven els marrocs es convertien en campions, si fallaven haurien de tirar els moros vells… expectació… però finalment el baló va entrar en la xarxa i el resultat va ser definitiu. 

A l'altra meitat del camp es va jugar el partit pel 3r i 4t lloc, entre mosqueters i suavos. També va acabar amb empat a 2 i en el llançament de penals els mosqueters es van endur el partit i el 3r lloc.

El subcampionat és un resultat excel·lent per al nostre equip. L'enhorabona als jugadors i jugadores i al seu entrenador, Kurdo.!!!!

futbol-2015-1

De dalt a baix i d'esquerra a dreta: Neus, Emilio, Abel, Joan (porter), Blai, Adrian, David Blai, Ivan, Javier, Joan, Guillem, Iker, Fidel i Daniel.

 

CONCURS FOTOGRAFIA MOROS I CRISTIANS: Inauguració dissabte 9 de maig a les 20h, a la Sala Joan de Joanes. L'exposició romandrà oberta del 9 al 16 de maig, de 19:30 a 21:00 hores.

CONCURS DE DIBUIX INFANTIL: Inauguració divendres 26 de juny a les 20h, al local de l'Associació. L'exposició romandrà oberta el dia 27 de juny de 18:00 a 21:30 i el dia 28 de juny de 12:00 a 14:00 hores.

CAMPIONAT FUTBOL INFANTIL: 27 i 28 de juny al Camp de Futbol, del Poliesportiu Municipal. Al maset trobareu les fulles per a la inscripció dels equips. La data límit per a inscriure's és el 30 de maig.

DESFILADA PANELLET DE L'ASSOCIACIÓ: Dissabte 25 de juliol a les 23:30 des de la Residència. Començaran els Suavos i cada 15' ixirà una filà.

CONCERT FESTER: Diumenge 26 de juliol a les 19:30 a la Plaça de Bous. S'entregaran els premis del concurs de dibuix i del campionat de futbol.

SOPAR DE LES PAELLES: Dissabte 1 d'agost a les 22h, a la Plaça de l'Ajuntament. 

PANELLET DE L'ASSOCIACIÓ: Dilluns 3 d'agost a les 20h, missa i inauguració concurs de cartells. L'exposició de cartells estarà oberta del 23 al 27 d'agost de 23h a 1h.

 
<< Inici < Previ 1 2 3 4 5 6 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL