Home Els Moros Vells a la Fira de Turisme Interioritza't
Els Moros Vells a la Fira de Turisme Interioritza't
Dijous, 29 de Maig de 2014 14:41

fira-interioritzat-morosvells-bocairent

Una representación de la nostra filà va participar el passat 16 de maig en la Fira de Turisme d'interior "Interioritza't", organitzada per la Diputació de València. Una esquadra d'homes i una altra de dones amb els seus respectius caps, van desfilar a ritme de marxa mora per l'interior de la plaça de bous de València, com a representació de la festa morocristiana, un destacat atractiu turístic de la comarca de la Vall d'Albaida, i en especial de Bocairent. 

En la fira van prendre part 28 municipis i vuit mancomunitat de la demarcació de València, amb la intenció "d'estimular la demanda turística, dinamitzar les comarques de cara a l'estiu i la tardor i posar en valor els recursos turístics i culturals dels seus municipis". 

Un autobús, gestionat pels organitzadors de la fira, va traslladar els nostres companys a la desfilada. Malgrat que el trage no és el més adient per a les temperatures del mes de maig, els Moros Vells van desfilar com si el dia de l'Entrada es tractara, i van ser fortament aplaudits. Enhorabona a tots i totes les participants!!!

Podeu veure aquest vídeo de la Dipu, amb imatges de la desfilada.