Home SUBCAMPIONS DEL TORNEIG DEL PANELLET!!
SUBCAMPIONS DEL TORNEIG DEL PANELLET!!
Dilluns, 29 de Juny de 2015 18:37

L'equip format pels xiquets i xiquetes de la filà de Moros Vells ha quedat subcampió del campionat de futbol del panellet de l'associació de festes. Enguany la novetat ha estat el canvi d'ubicació: del camp de terra del patronat s'ha passat al camp municipal de gespa artificial, un canvi que els jugadors han agrait. La junta de festes també ha canviat les dates de cel·lebració i ho va adelantar al 27 i 28 de juny amb la bona intenció d'intentar paliar la calor sufocant de meitat de juliol. Però el canvi no ha servit de massa ja que una ola de calor amb la que no comptaven ha fet pujar els termòmetres fins els 35 graus.

Dissabte els moros vells guanyaren a l'equip de granaders-estudiants i perderen contra els mosqueters, i es classificaren per a les semifinals de diumenge. A les 9 del matí es jugaren simultàniamente les dos semifinals: moros vells contra suavos i mosqueters contra marrocs, passant a la final el nostre equip i els marrocs. 

La final va acabar amb un empat a dos gols i el guanyador va haver de decidir-se en els penals. Els marrocs s'adelantaren en el tanteig i l'arbitre va donar com a vencedor als marrocs, que ho van començar a celebrar. Però hi faltava per tirar un últim penal per part dels marrocs i els moros vells ho van reclamar. Així que es va reprendre el llançament del penals. Si marcaven els marrocs es convertien en campions, si fallaven haurien de tirar els moros vells… expectació… però finalment el baló va entrar en la xarxa i el resultat va ser definitiu. 

A l'altra meitat del camp es va jugar el partit pel 3r i 4t lloc, entre mosqueters i suavos. També va acabar amb empat a 2 i en el llançament de penals els mosqueters es van endur el partit i el 3r lloc.

El subcampionat és un resultat excel·lent per al nostre equip. L'enhorabona als jugadors i jugadores i al seu entrenador, Kurdo.!!!!

futbol-2015-1

De dalt a baix i d'esquerra a dreta: Neus, Emilio, Abel, Joan (porter), Blai, Adrian, David Blai, Ivan, Javier, Joan, Guillem, Iker, Fidel i Daniel.