Home TORNEIG INFANTIL DE FUTBOL 2016: 18 I 19 DE JUNY
TORNEIG INFANTIL DE FUTBOL 2016: 18 I 19 DE JUNY
Divendres, 20 de Maig de 2016 18:11

El torneig de futbol infantil de les filaes que organitza l'Associació de Festes de Moros i Cristians de Sant Blai amb motiu del seu panellet es farà enguany el 18 i 19 de juny, al camp de futbol municipal. Dissabte es jugarà la fase prèvia i diumenge, les semifinals i finals. Podran participar en el torneig tots els xiquets nascuts entre l'1 de gener de 2005 i el 31 de desembre de 2011. Així que... pares i mares, animeu als vostres fills i filles a jugar!

Per a poder participar, haureu d'indicar el nom i cognoms i la data de naixement dels nanos mitjançant qualsevol dels mitjans de comunicació que té establits la Filà: whatsapp, contacte telefònic o verbal amb qualsevol membre de la Junta, o directament amb Pablo Francés, el nostre míster... el nostre Kurdo.
 Recordem també que el pare o la mare del xiquet que jugue, haurà de signar prèviament una autorització consentint la participació dels seus fills en el torneig. I com tots els anys, no s'oblideu que ixe dissabte 18 hi haurà dinar per als participants.

Vos animem a que acudiu al camp a animar al nostre equip, que tan a prop va estar l'any passat d'aconseguir guanyar el torneig. Amunt Moros Vells!!!

futbol-2015-2